Compleet nieuw webdesign

Een mooie website is belangrijk. Dat is vanzelfsprekend. Maar nog belangrijker vinden wij dat je een effectieve website hebt. Een website waarmee je scoort. We maken dan ook altijd een ontwerp wat past bij je bedrijf, maar vooral een ontwerp dat zorgt voor conversie. Conversie is het omzetten van een bezoeker in een lead of klant. Kortom, de bezoeker doorloopt het pad wat we van tevoren bedacht hebben en laat zijn gegevens achter of plaatst een bestelling.

De website werkt op die manier 24 uur per dag, 7 dagen in de week aan het bereiken van uw doelen.

Optimaal op je CMS afgestemd

Omdat we precies weten hoe Qsite werkt, zorgen we ervoor dat je website optimaal met het CMS samenwerkt. Je website blijft zo mooi op het moment dat je zelf content gaat toevoegen. Daarnaast gebruiken we al onze laatste technologie om zo’n mooi mogelijk resultaat te behalen.

Alle browsers

We zorgen ervoor dat uw website er netjes uitziet in alle browsers. Het komt nogal eens voor dat een website er netjes uitziet in bijvoorbeeld Internet Explorer, maar van het scherm valt in FireFox. Wij zorgen ervoor dat uw website in alle browsers werkt.

Ervaring

We hebben inmiddels bijna 10 jaar ervaring met het maken van websites en het maken van webdesign. In die tijd is er heel veel veranderd, maar ook heel veel hetzelfde gebleven. Met onze ervaring zorgen wij voor een optimale beleving voor de bezoeker van uw website.