Website optimalisatie

Heel vaak komen wij bedrijven tegen die al een website hebben, maar niet tevreden zijn. Meestal is hun website slecht vindbaar en als die al gevonden wordt, levert hij geen meetbare leads of verkopen op. Wij helpen u graag uw website te verbeteren.

 

 
 

 

Analytics

Om iets te verbeteren, moet je eerst weten wat de actuele stand van zaken is. Ieder optimalisatieproces begint bij ons dan ook met het maken van een nulmeting. Wat is de situatie op dit moment? Met Google Analytics meten we de belangrijkste KPI (key performance indicators) voor je website. Op basis hiervan gaan we in de volgende stappen sturen.

SEO

SEO kunnen we inzetten om ervoor te zorgen dat je website beter gevonden wordt in de organische zoekresultaten. Hiervoor gebruiken we de stappen van SEOguru. Eerst analyseren we de website en zoeken we de juiste trefwoorden voor de website. Vervolgens gaan we kijken hoe groot de concurrentie is op de terfwoorden die we willen gebruiken en maken we een selectie van de woorden die we gaan optimaliseren. Daarna kijken we naar de structuur van de website, de inhoud en als laatste gaan we zorgen voor de omgeving van de website met onder andere linkbuilding. Uiteraard houden we bij iedere stap de voortgang bij d.m.v. statistieken.

Meer over SEO.

Google Adwords

Om snel resultaat te bereiken, kunnen we Google Adwords inzetten. We gaan bezoek voor je website kopen. Uiteraard houden we rekening met maximale conversie. We hebben niets aan bezoekers die allen bezoeken. We willen leads, verkopen, contact, etc. We zijn Google Adwords Certified Professional en kunnen Google Adwords optimaal voor u inzetten.

 

 

Mogen wij uw website optimaliseren?

Wilt u graag weten hoe wij ook uw website kunnen verbeteren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Wij beantwoorden uw vragen binnen een werkdag.