Laat uw website maken

Wij laten uw website ook echt voor u werken. Gebruik onze kennis om van uw website een succes te maken. Wij maken uw website en u kunt hem eenvoudig zelf onderhouden.

 

 

Ons content management systeem is gemaakt vanuit de behoefte om op een eenvoudige manier zelf een website te kunnen onderhouden. Wij ontwikkelen het ontwerp van je website. Jij onderhoudt je website. Een website onderhouden wordt zo eenvoudig! Je hebt geen speciale kennis nodig. En omdat je zelf je website kunt onderhouden, ben je zelf de baas over de website.

Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan. We helpen je graag met je website. 

Content Management Systeem (CMS)

Als basis van je website gebruiken we ons in eigen huis ontwikkelde content management systeem. Dit systeem maakt het heel eenvoudig om zelf je website te onderhouden. Omdat we het zelf hebben ontwikkeld, kunnen we er eenvoudig voor zorgen dat het systeem altijd up to date blijft.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing

We hebben ervoor gezorgd dat ons systeem er automatisch voor zorgt dat je goed kunt scoren in Google. Met al onze kennis in zoekmachine optimalisatie, geven we je de perfecte basis om een website te maken die hoog in de zoekresultaten staat.

Ontwikkeld voor bezoekers en conversie

We ontwikkelen websites met bezoekers in gedachten. Een technisch geoptimaliseerde website is zinloos als de basis structuur niet goed is. We zullen van te voren overleggen wat het doel van de website is en hoe we dat doel samen gaan realiseren. Qsite maakt zo websites die scoren.

Standaard alle modules meegeleverd

In tegenstelling tot onze concurrenten, geloven we niet in het verkopen van aparte modules. Voor onze concurrenten is het gewoon een manier om meer aan je te verdienen. Lokken met een goedkope prijs en als je dan klant bent de prijs opdrijven. Dat willen we niet. We willen iedere gebruiker alle mogelijkheden bieden. Iedere module die wij maken, is dus ook voor jou beschikbaar zonder meerprijs. Zo wordt een website maken pas echt leuk!

Ontwikkeling van modules op maat is ook mogelijk

We hebben het CMS zelf ontwikkeld en weten precies hoe het in elkaar zit. Het is voor ons eenvoudig om maatwerk in het CMS in te voegen. En vinden we het idee zo interessant dat het voor al onze klanten beschikbaar zou moeten zijn, dan doen we het tegen kostprijs.

Beveiliging en back-ups goed geregeld

Onze websites zijn vanaf het begin ontwikkeld met veiligheid als een van de belangrijkste voorwaarden. Regelmatig laten we onze sites (en servers) door McAfee secure testen. Bovendien zorgen we voor degelijke toegangsbeveiliging. Van uw website maken we dagelijks back-ups.

Abonnementen per maand, kwartaal of jaar

Je denkt nu natuurlijk dat dit alles wel veel geld zal kosten, maar dat valt echt reuze mee. We bieden al een abonnement voor slechts EUR 1,- per dag. Dat is slechts EUR 30,- per maand, EUR 90,- per kwartaal of EUR 360,- per jaar. Let wel, je krijgt hiervoor de beschikking over ons CMS met alle modules.

Ontwerp van je website goed geregeld

Je wilt natuurlijk ook een mooie website maken. Dat kan, we helpen je daar graag mee verder. Omdat we voor veel verschillende klanten werken met verschillende budgetten, hebben we ook veel verschillende mogelijkheden voor het maken van je website. Voor ieder budget hebben we wel een passende oplossing.

 

Een nieuwe website, we helpen je graag!

Als je een nieuwe website laat maken, dan komt er veel informatie op je af. Technische termen als HTML, CMS, Javascript, CSS; en marketing termen als uitstraling van het ontwerp, zoekmachines, linkbuilding en Google Adwords. Je wilt dus graag hulp. Wij weten heel veel van alle technische EN marketing zaken. We beginnen te kijken wat het doel is van je website en proberen daarbij de juiste aanpak te kiezen. Vervolgens werken we het technisch voor je uit. Je kunt daarna zelf je website onderhouden. Als je nog vragen hebt, zijn wij er uiteraard om je verder te helpen.

 

 

Laat ons uw website maken?

Wilt u graag weten hoe wij ook uw website kunnen maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Wij beantwoorden uw vragen binnen een werkdag.